Inhoudsopgave

Inhoudsopgave

Anchor tekst

Wat is een anker tekst?

Een anker tekst, ook wel anchor tekst genoemd staat voor de woorden in een hyperlink. Een hyperlink is een klikbare link, zoals dit linkje naar onze homepage.

Een goed gebruik van hyperlinks op je website is goed voor de SEO en kan zorgen voor een positief resultaat in Google, mits deze links nuttig en relevant zijn (gebruik deze dus niet om maar zoveel mogelijk linkjes te hebben want dan wordt je juist afgestraft).

Er zijn interne en externe hyperlinks. De interne zijn verwijzingen binnen je website, wat kan zorgen voor een snellere navigatie. De externe hyperlinks zijn links naar andere websites.

Share on facebook
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen
Share on whatsapp
Delen
WebBuddies

WebBuddies

Wij van WebBuddies zijn er om jou op weg te helpen en jou te helpen groeien met je onderneming. We gaan samen het avontuur aan en brengen jouw onderneming naar een hoger niveau. Zo realiseren we websites volgens de laatste trends en ontwikkelingen, maar ook voor grafisch ontwerp draaien we onze hand niet om. Via onze blogs, e-books, video’s en mailings houden we je hiervan graag op de hoogte, zodat ook jij up to date bent.

Reageren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook...

Akismet

Wat is Akismet? Akismet is een plugin die standaard geïnstalleerd is bij een WordPress website die ervoor zorgt voor bescherming tegen SPAM-reacties. Als je een

Bekijk artikel

Auteur

Wat is een auteur (in WordPress)? Een auteur is een gebruikersrol in WordPress waarmee de schrijver van een artikel wordt aangeduid. Binnen WordPress zijn er

Bekijk artikel
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de tips naartoe sturen?

10 tips om je website te optimaliseren

10 tips

voor een goede basis van je website

10 tips om je website te optimaliseren

Start vandaag nog met je website te optimaliseren met deze 10 tips!