Inhoudsopgave

35 procent korting op Gekko premium

Inhoudsopgave

Bespaar tijd en geld met Gekko, krijg nu 35% korting op de premium-versie!

Als ZZP’er of kleine ondernemer is het belangrijk om je financiën goed op orde te hebben. Het bijhouden van je boekhouding kan echter een tijdrovende en ingewikkelde taak zijn, vooral als je geen achtergrond hebt in accounting. Gelukkig biedt Gekko, een gratis boekhoudprogramma, een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren van je financiën.

Ben je al bekend met Gekko en wil je graag meteen gebruikmaken van de premiumversie? Dan kun je onze speciale korting gebruiken waarmee je je kan aanmelden voor 35% korting!

Wat is Gekko?

Gekko is een online boekhoudprogramma dat is ontworpen om het bijhouden van de financiële administratie van ZZP’ers en kleine ondernemingen gemakkelijker te maken. Met Gekko kun je onder andere facturen maken, betalingen registreren, banktransacties importeren, rapporten genereren en BTW-aangiften doen.

Het programma biedt een intuïtieve interface en geavanceerde automatiseringsfuncties om het bijhouden van financiële gegevens te vereenvoudigen. Zo kun je bijvoorbeeld banktransacties automatisch laten categoriseren en kan het programma je herinneren aan betalingsdeadlines.

Daarnaast biedt Gekko een real-time overzicht van je financiële situatie. Zo kun je altijd zien hoeveel geld er binnenkomt en uitgaat, welke facturen nog openstaan, en wat je huidige winst en verlies is. Dit geeft je meer controle over je financiën en maakt het gemakkelijker om beslissingen te nemen op basis van actuele gegevens.

Voordelen van Gekko

Gekko kent verschillende voordelen. Hieronder vind je de top 5 voordelen die ik persoonlijk heb ervaren:

Gebruiksvriendelijk: Gekko is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het programma heeft een intuïtieve interface waardoor het gemakkelijk is om aan de slag te gaan. Ook als je geen financiële achtergrond hebt, kun je Gekko zonder veel moeite gebruiken.

Automatisering: Gekko biedt verschillende automatiseringsfuncties. Zo kun je bijvoorbeeld banktransacties automatisch laten categoriseren, facturen inplannen en herhalingsfacturen voor bijvoorbeeld een abonnement automatisch maandelijks, wekelijks of dagelijks laten versturen. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten.

Real-time inzicht: Met Gekko heb je altijd een real-time overzicht van je financiële situatie. Zo kun je altijd zien hoeveel geld er binnenkomt en uitgaat, welke facturen nog openstaan, en wat je huidige winst en verlies is. Dit geeft je meer controle over je financiën en maakt het gemakkelijker om beslissingen te nemen op basis van actuele gegevens.

Flexibiliteit: Gekko is een online boekhoudprogramma, wat betekent dat je er altijd en overal toegang toe hebt. Dit maakt het gemakkelijker om je financiële administratie bij te houden. Dankzij de verschillende apps van Gekko kan dit zelfs als je onderweg bent. Bovendien kun je met Gekko gemakkelijk samenwerken met je accountant of belastingadviseur.

Kostenbesparend: Gekko biedt verschillende abonnementsopties, waaronder een gratis abonnement en een betaald abonnement met meer functies. Door gebruik te maken van Gekko kun je veel tijd besparen en voorkom je mogelijke financiële fouten. Dit kan uiteindelijk leiden tot kostenbesparingen voor je bedrijf. Ik had zelf al verschillende boekhoudprogramma’s uitgetest en voor mij persoonlijk werkt Gekko het fijnst.

Nadelen van Gekko

Hoewel Gekko veel voordelen biedt, zijn er natuurlijk ook enkele nadelen die je beter vooraf kunt weten:

Beperkte functionaliteit gratis abonnement: Het gratis abonnement van Gekko heeft beperkte functionaliteit, wat betekent dat je niet alle functies kunt gebruiken die beschikbaar zijn in de betaalde abonnementen. Als je specifieke functies nodig hebt, moet je wellicht upgraden naar een betaald abonnement.

Mogelijke beperkingen voor grotere bedrijven: Gekko is ontworpen voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Als je bedrijf groeit, kan het zijn dat Gekko niet langer voldoet aan je behoeften en dat je moet overstappen op een ander boekhoudprogramma.

Mogelijke beperkingen voor internationale bedrijven: Gekko is voornamelijk gericht op Nederlandse bedrijven en heeft mogelijk beperkingen voor internationale bedrijven. Als je bedrijf internationaal opereert, moet je mogelijk een ander boekhoudprogramma overwegen dat beter geschikt is voor je behoeften.

Het is belangrijk om deze nadelen in overweging te nemen voordat je besluit om Gekko te gebruiken als boekhoudprogramma voor je bedrijf. Overweeg zorgvuldig of Gekko de juiste keuze is voor jouw bedrijf op basis van je specifieke behoeften.

Hoe werkt Gekko?

Benieuwd hoe je aan de slag kunt met Gekko? Hier volgt een algemene uitleg van hoe het werkt:

Maak een account aan: Ga naar de website van Gekko en maak een account aan. Dit is gratis en duurt slechts enkele minuten. Wil je graag de premiumversie gebruiken? Maak dan gebruik van onze link (Ja, ik wil korting op het boekhoudprogramma van Gekko) en upgrade binnen 20 dagen na premium om 35% korting te krijgen!

Stel je profiel in: Nadat je een account hebt aangemaakt, moet je je profiel instellen met informatie over je bedrijf, zoals je bedrijfsnaam, adres en btw-nummer.

Importeer je banktransacties: Importeer je banktransacties in Gekko. Dit kan handmatig worden gedaan door een CSV-bestand te uploaden of door Gekko toestemming te geven om automatisch transacties van je bank te importeren.

Categoriseer je transacties: Categoriseer je transacties in Gekko door elke transactie toe te wijzen aan een inkomsten- of uitgavenpost. Dit helpt je om je financiën bij te houden en om belastingaangifte te doen.

Genereer rapporten: Gekko biedt verschillende rapporten om je financiën bij te houden, zoals een winst- en verliesrekening en een balans. Deze rapporten geven je inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf en helpen je bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Facturering en offertes: Met Gekko kun je ook facturen en offertes maken en versturen. Je kunt deze documenten aanpassen met je eigen branding en betalingsvoorwaarden.

Integraties: Gekko heeft integraties met andere softwareprogramma’s, zoals CRM-software en betalingsgateways zoals Mollie voor een betaallink toe te voegen in je e-mails.

Dit is slechts een algemene uitleg van hoe het werkt. Als je Gekko gaat gebruiken, word je vanzelf door het proces geleid en geholpen bij het beheren van je financiën.

Start nu met 35% korting!

Ben je dus op zoek naar een eenvoudig en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma voor je ZZP- of kleine onderneming? Kies dan nu voor Gekko premium met 35% korting!

Alle links in deze blog zijn affiliate links.

Delen
Delen
Delen
Delen
Picture of WebBuddies

WebBuddies

Wij van WebBuddies zijn er om jou op weg te helpen en jou te helpen groeien met je onderneming. We gaan samen het avontuur aan en brengen jouw onderneming naar een hoger niveau. Zo realiseren we websites volgens de laatste trends en ontwikkelingen, maar ook voor grafisch ontwerp draaien we onze hand niet om. Via onze blogs, e-books, video’s en mailings houden we je hiervan graag op de hoogte, zodat ook jij up to date bent.

Anderen bekeken ook...

Vakantie WebBuddies

Wij zijn even offline

In verband met onze vakantie zijn we gesloten van 15 t/m 30 juni. Vanaf 3 juli staan we weer voor je klaar! Contact aanvragen en offerte aanvragen zullen vanaf 3 juli weer opgepakt worden.

Gratis hoger scoren in Google?

Dat wil jij toch ook?
Vraag het e-book nu gratis aan!

E-book hoger scoren in Google en meer gratis bezoekers ontvangen

Scoor hoger in Google

Concrete tips voor een goede start