Hoeveel potentiële klanten laat jij op dit moment liggen?

Creëer je eigen bezoekersmagneet en scoor hoger in Google

Wat ga je leren met ons e-book?

Ebook tips om je website te optimaliseren

Recensies

Wat onze klanten vinden van WebBuddies

Waarom dit e-book?

Al meer dan 6 jaar heb ik websites ontwikkeld voor ondernemers in vele verschillende branches. Van restaurant tot coaching. Hoewel elke onderneming verschillend is, hebben ze allemaal een ding gemeen. Ze willen met hun website namelijk potentiële klanten overhalen om een product of dienst aan te schaffen.

Zoals vele ondernemers verwachten de meeste mensen dat wanneer je website af is dat je klaar bent. Helaas is niets minder waar. Je website heeft altijd aandacht nodig, maar in het begin zal je zeker nog wat tijd moeten investeren.

Online vind je overal wel tips en prachtige succesverhalen, maar nergens kon ik een goede samenvatting vinden die ik elke keer opnieuw kon gebruiken. Daarom hebben we dit e-book geschreven zodat jij gewoon stap voor stap aan de slag kan met content maken voor je website. 

Angelo Beks

WebBuddie Angelo

WebBuddie Angelo

Eigenaar - Webdesign
Ebook tips om je website te optimaliseren

Klaar voor meer bezoekers?

Maak van je website een bezoekersmagneet!

Wil je van jouw website een echte marketing machine maken? Dan is het belangrijk om te zorgen voor een goede en duidelijke basis. Tijd om geoptimaliseerde content te creëren.

Hiervoor hebben we een e-book gemaakt met belangrijke handvaten van zoekwoorden onderzoek, het creëren van een artikel tot de optimalisatie van je artikel. Zo kun je snel aan de slag met jouw website.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we je e-book naartoe sturen?

Ebook tips om je website te optimaliseren