Onze diensten

Op zoek naar
een WordPress website?

Daar kunnen wij jou bij helpen!

Website

Een eigen professionele website

Gebouwd met het gebruiksvriendelijke systeem WordPress

De uitstraling van je website is op z’n zachts gezegd belangrijk. Jij zorgt toch ook voor een goede eerste indruk bij je potentiële klanten? Dan moet je website dit ook voor je onderneming doen! Je website is namelijk vaak het eerste contactmoment dat je hebt met een potentiële klant.

Een website moet daarom niet alleen mooi zijn maar ook duidelijk en overzichtelijk voor je bezoekers.

Website design

3…2…1…

Tijd om je website te lanceren!

Recensies

Wat onze klanten vinden van WebBuddies

Via-via ben ik in contact gekomen met WebBuddies. Omdat ik over de samenwerking met een andere partij niet te spreken was heb ik WebBuddies benaderd en hebben zij hun visie gegeven over de online mogelijkheden. Hier is goed in meegedacht en delen ze duidelijk hun ervaringen en voegen de nieuwste ontwikkelingen toe aan de online activiteiten. Komen afspraken na en er vind op een prettige manier contact plaats. Aanrader voor als je goede en deskundige hulp zoekt voor online ondersteuning met je bedrijf. Hoop nog lang gebruik te kunnen maken van hun diensten.

Robin van Duren

Van Duren Groenservice

WebBuddies heeft mijn website Magnesium Health & Wellness prima ontworpen. Sanne en Angelo zijn secuur, professioneel en een prettig team om mee te werken en te overleggen. Ze reageren altijd snel. Ze zijn duidelijk en eerlijk en ze leveren prima werk voor een prima prijs. Bedankt Sanne en Angelo voor de prettige samenwerking.

Astrid

Magnesium Health & Wellness

Wij zijn erg tevreden met de website die WebBuddies voor ons gebouwd heeft. Een absolute aanrader voor iedereen die een goede (bedrijfs) webpagina wilt laten maken.

Sam

Evers Uitvaartverzorging

Webbuddies heeft mij snel, precies en zeer netjes geholpen. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en de communicatie onderling verliep ook vlot. Kortom, een prettige samenwerking!

Martijn Verstappen

Café Dennenoord

WebBuddies heeft mijn website In2Living vernieuwd. Ik ben erg te spreken over hun werkwijze en kundigheid. Erg prettig om mee samen te werken. WebBuddies kan ik alleen maar aanraden!

Melanie Mueller

In2Living

Een website van

WebBuddies?