Achter de schermen

Hi, dit zijn wij.

Leuk je te ontmoeten!

Over WebBuddies

Een korte introductie

Een kleine eenmanszaak of een onderneming met personeel? Dat maakt voor ons niet uit. Wij zetten ons voor de volle 100% in voor jouw project! Kwaliteit en jouw onderneming laten groeien staat bij ons centraal.

Wil jij met je onderneming online groeien? Maak dan een afspraak, wij kijken dan samen met jou of we een goede match zijn om jou verder te helpen.

WebBuddie Angelo

WebBuddie Angelo

Eigenaar - Webdesign
Hoi, mijn naam is Angelo. Ook wel de web goeroe van WebBuddies. Ik trek graag mijn eigen plan en wist al vroeg dat ondernemen helemaal in mijn straatje ligt. De interesse in computers en alles wat technisch is begon al vroeg, en dat is alleen maar gegroeid. Het begon met in mijn vrije tijd computers uit (en ook weer in) elkaar draaien. Daarna kreeg ik lucht van coderen en webdesign en heb ik mij daarin verdiept en gespecialiseerd.Wat heeft geresulteerd in dat ik samen met Sanne de uitdaging ben aangegaan en in 2015 Team Blue heb opgericht (nu WebBuddies) na mijn studie. Zelfs in mijn vrije tijd ben ik graag met computers bezig, maar ik ben ook zeker niet bang om mijn handen uit te steken en lekker te tuinieren of ons huis een make over te geven.

Angelo Beks

WebBuddie Sanne

Eigenaar - Grafisch design

Hey, ik ben Sanne. En als ik niet met mijn neus in een goed boek zit, dan ben ik wel in de weer met een of ander creatief project. Stilzitten is niet aan mij besteed! Al sinds ik het mij kan herinneren werk ik liever met mijn handen dan dat ik theoretisch bezig ben. Ik ben dan ook wel het creatieve meesterbrein van WebBuddies ;-).

Direct nadat ik mijn studie in 2015 heb afgerond heb ik samen met Angelo de stap gezet en zijn we een eigen bedrijf begonnen. Onder het mom: “Wie niet waagt wie niet wint” en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van! Ik kan er ontzettend van genieten om samen met een klant het creatieve proces aan te gaan en uit te zoeken wat diegene wilt en om te kijken hoe we dat samen kunnen bereiken en realiseren.

Sanne Lemmen

WebBuddie Sanne
WebBuddies Baloe

WebBuddie Baloe

Onze kantoorhond

Als we iemand niet mogen vergeten, dan is het wel Baloe! Stiekem ook wel een beetje de echte baas van WebBuddies (dat denkt ze graag althans ;-)). Ons Grieks hondje, dat sinds augustus 2018 bij ons is. Baloe houdt er van om ons van het werk af te houden. Maar vooral van gek doen, spelen en slapen. Wat ze dan ook graag gezellig bij ons op kantoor doet!

Baloe

Meer informatie?

Laat het ons weten!

Heb je vragen over onze werkwijze? Over een project? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Teamwork makes the dream work ;-)

Vakantie WebBuddies

Wij zijn even offline

In verband met onze vakantie zijn we gesloten van 15 t/m 30 juni. Vanaf 3 juli staan we weer voor je klaar! Contact aanvragen en offerte aanvragen zullen vanaf 3 juli weer opgepakt worden.

Gratis hoger scoren in Google?

Dat wil jij toch ook?
Vraag het e-book nu gratis aan!

E-book hoger scoren in Google en meer gratis bezoekers ontvangen

Scoor hoger in Google

Concrete tips voor een goede start