Website laten maken voor je onderneming?

Website

Voor ondernemingen

Gebouwd met het gebruiksvriendelijke systeem WordPress

Wil je een website laten maken voor je onderneming, of is de bestaande website aan vervanging toe? Bij WebBuddies zijn we ervan overtuigd dat iedere onderneming recht heeft op een duidelijke website die bijdraagt aan de boodschap van jouw bedrijf.

Echter is een van de meest voorkomende problemen dat er vaak niet voldoende budget is. Daarom hebben wij een speciaal instap pakket gemaakt voor jou als ondernemer. Met dit pakket krijg je een goede basis voor je website waarmee je jouw producten of diensten op een duidelijke manier online kunt aanbieden.

Website design

3…2…1…

Tijd om de website voor jouw onderneming te lanceren!

Website laten maken voor onderneming

Waarom een website laten maken voor jouw onderneming?

Wanneer je een website hebt is het belangrijk dat deze aansluit bij jouw producten en diensten, maar ook bij de huidige standaard. Wanneer is het verstandig om een nieuwe website te laten maken? Hieronder vind je de belangrijkste redenen.

Wat ontvang je bij ons instap pakket voor ondernemingen?

Omdat we weten dat budget nu eenmaal een groot probleem is voor veel ondernemingen hebben we een standaard lay-out ontwikkeld. In deze lay-out zit onder andere:

Er is nog meer...

Met deze onderdelen heb je een goede basis. Dankzij de nieuwspagina die zelf gemakkelijk te vullen is, kun je ook werken aan een betere en grotere vindbaarheid in Google. Maar dit is nog niet alles. Bij ons instap pakket ontvang je voor een lage maandprijs nog de volgende extra’s:

Je nieuwe website snel geregeld in 3 stappen!

Stap 1

Kennismaking

Maak een afspraak waar we je wensen in bespreken en wat wij van je nodig hebben.

Stap 2

Offerte akkoord

Akkoord? Onderteken de offerte en lever ons de benodigde gegevens aan.

Stap 3

Bijna klaar

Wij gaan aan de slag en binnen 1 tot 2 weken kan je website al online zijn!

Zullen we aan de slag gaan?

Hoe gaan we te werk?

Nadat de offerte is ondertekend en wij de tekst en afbeeldingen hebben ontvangen van jouw gaan we aan de slag.

We passen de vooropgezette lay-out aan naar de juiste stijl op het gebied van onder andere kleur en logo. De hele structuur is geoptimaliseerd voor Google en zal met de juiste content en regelmatige nieuwsberichten dus gevonden kunnen worden in Google.

De website wordt geoptimaliseerd voor diverse verschillende schermen. Zo ziet je website er goed uit op een laptop maar ook op je smartphone.

Wanneer wij klaar zijn en de website online staat zorgen wij voor het technische onderhoud. Zo kun jij je bezig houden met de zaken die er echt toe doen. Zelf kun je uiteraard wel de teksten, foto’s en nieuwsberichten aanpassen en toevoegen.

Website voor onderneming
Kosten website maken voor onderneming

Wat zijn de kosten?

Met het instap pakket voor ondernemingen hanteren we een speciale instapprijs. Het maken van de complete website kost € 499,-* en je betaald maandelijks € 22,50* voor het technische onderhoud, back-ups, hosting en licenties.

*Deze bedragen zijn excl. 21% btw

Op maat gemaakt design?

De beperking in ons instap pakket is dat de lay-out vast staat, wil jij dus andere functies of liever een design volledig op maat voor jouw onderneming?

Ook dan kun je bij ons terecht. We maken dan graag een offerte op maat op basis van jouw wensen.

Recensies

Wat onze klanten vinden van WebBuddies

Wil jij ook een website voor je onderneming laten maken?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of plan een afspraak in om langs te komen!

Vakantie WebBuddies

Wij zijn even offline

In verband met onze vakantie zijn we gesloten van 15 t/m 30 juni. Vanaf 3 juli staan we weer voor je klaar! Contact aanvragen en offerte aanvragen zullen vanaf 3 juli weer opgepakt worden.

Gratis hoger scoren in Google?

Dat wil jij toch ook?
Vraag het e-book nu gratis aan!

E-book hoger scoren in Google en meer gratis bezoekers ontvangen

Scoor hoger in Google

Concrete tips voor een goede start