WordPress onderhoud

Een veilige, snelle en stabiele website zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken

Website onderhoud

Waarom WordPress onderhoud?

Herken jij een van onderstaande scenario's?

Tijdgebrek: Veel mensen onderschatten hoeveel tijd het kost om een website up-to-date te houden. Tussen het updaten van content, zorgen dat alles technisch soepel loopt, en het bijhouden van de nieuwste trends, kan het snel een fulltime baan worden.

Technische problemen: Het digitale landschap verandert sneller dan het weer in Nederland. Als je niet technisch onderlegd bent, kan het bijhouden van alle updates en het oplossen van problemen soms zorgen voor alleen maar grotere problemen.

Beveiligingsproblemen: WordPress is door zijn populariteit een groot doelwit voor hackers. Het beveiligen van je website tegen aanvallen kan een nachtmerrie zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen.

WordPress onderhoud uitbesteden

3…2…1…

Zorgeloos genieten van je website met onze diensten!

Klanten ervaringen

De diensten die je kan verwachten

Je website veilig, snel en up to date

WordPress updates

Wij zorgen ervoor dat je thema, WordPress en plugins maandelijks up-to-date worden gehouden.

Snellere website

Met onze server en afgestemde caching alleen voor onze klanten wordt je website een stuk sneller!

Een veilige server

We verhuizen je website naar onze server die alleen gebruikt wordt voor onze klanten. Dit zorgt voor een veiligere website.

Een veilige website

Niet alleen server side beveiliging maar ook op je website treffen we maatregelen voor een veilige website te waarborgen.

Backups

We maken dagelijks een backup die tot 30 dagen online opgeslagen wordt. Indien nodig kunnen we snel je website herstellen.

24/7 monitoring

Je website wordt door een uptime monitor gecontroleerd. Gaat je website offline dan kunnen wij meteen actie ondernemen.

Klaar om het onderhoud van je website uit te besteden?

Wij helpen je graag bij het onderhoud van je WordPress website of webshop. Ben jij al klaar om de volgende stap te zetten en voortaan zonder kopzorgen op je website te kunnen vertrouwen?

Waarom je website uitbesteden bij WebBuddies?

Website onderhoud prijzen

Voor website onderhoud hebben we een standaard all-in pakket.

Website

Een website zonder zorgen
27,50 per maand
 • WordPress core updates (maandelijks)
 • WordPress thema updates (maandelijks)
 • WordPress plugin updates (maandelijks)
 • Dagelijkse backup
 • 24/7 Uptime monitor
 • Dedicated hosting (snellere server)
 • Website beveiliging
Populair

Webshop

Een webshop zonder zorgen
37,50 per maand
 • WordPress core updates (maandelijks)
 • WordPress thema updates (maandelijks)
 • WordPress plugin updates (maandelijks)
 • Dagelijkse backup
 • 24/7 Uptime monitor
 • Dedicated hosting (snellere server)
 • Website beveiliging

Hoe werkt WordPress onderhoud uitbesteden?

Wil jij ook je website of webshop laten onderhouden door ons? Vraag dan nu jouw vrijblijvende offerte aan!

1. Website scan

Wanneer je een offerte hebt aangevraagd zullen we je per mail vragen of je ons toegang wilt geven tot je WordPress website. We voeren namelijk een aantal checks uit om te kijken of je website binnen het pakket valt, en of er technische problemen zijn die meteen aandacht vereisen.

2. Offerte / Onderhoudscontract

Op basis van de scan stellen we de offerte/het onderhoudscontract op. Mochten we zien dat er grote problemen zijn met je website dan geven we dit aan in de offerte inclusief de eenmalige kosten om dit te verhelpen. 

3. Akkoord

Als je akkoord gaat met de offerte/het onderhoudscontract gaan we aan de slag. Allereerst maken we een kopie van jouw website op onze server. Deze passen we aan met onze premium plugins voor optimale beveiliging en snelheid. 

Als dit goed is hebben we nog enkele gegevens van je nodig om de mail goed in te stellen zodat je zo weinig mogelijk spam ontvangt via je website en dat deze goed verzonden worden. Tot slot passen we de DNS gegevens aan bij je huidige hoster zodat de website via onze server loopt.

4. Genieten maar!

Jouw website wordt nu maandelijks door ons up to date gebracht, veilig gehouden en we zorgen voor dagelijkse backups. Jij kan je vanaf nu weer volledig focussen op je business runnen.

Loop je ergens tegenaan dat de website bijvoorbeeld niet laadt? Dan kun je ons eenvoudig een mail sturen en dan zorgen we ervoor dat het opgelost wordt.

Veelgestelde vragen

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

WordPress onderhoud is cruciaal omdat het je website veilig, snel en up-to-date houdt. Denk aan het als de APK voor je auto; je wilt toch ook niet dat je midden op de snelweg stil komt te staan omdat je oliepeil te laag is? Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat beveiligingslekken worden gedicht, de prestaties worden geoptimaliseerd en dat je website compatibel blijft met de nieuwste technologieën en trends.

WordPress updates worden één keer per maand uitgevoerd. Dit omvat updates voor de WordPress kern, thema’s en plugins. Het is belangrijk om deze updates regelmatig uit te voeren om ervoor te zorgen dat je website veilig en functioneel blijft.

Om de snelheid van je website te verbeteren, zetten we een aantal technieken in zoals het gebruik van een dedicated server, caching en object cache. Een dedicated server zorgt voor meer rekenkracht en middelen specifiek voor jouw website, terwijl caching en object cache helpen om de laadtijden te verkorten door data efficiënter op te slaan en te hergebruiken.

Hosting voor je website is al inbegrepen bij ons WordPress onderhoud.

Als je echter je volledige domeinnaam en mailboxen wilt verhuizen, dan kunnen we daar een aparte offerte voor opstellen. 

Ons WordPress onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar. We willen niet dat je vast zit aan een lang contract, dus als je besluit dat wij niet de juiste partij zijn, dan hoeven we alleen de DNS gegevens weer aan te passen zodat je website weer naar je oude hoster verwijst (dit kan alleen wanneer je niet de volledige hosting inclusief domeinnaam en mailboxen naar ons hebt verhuisd).

Geen paniek! We hebben een back-up van je website en kunnen vaak de hack oplossen. Het is alsof je een extra reddingsboei hebt; zelfs als het schip lek slaat, zorgen we ervoor dat je veilig aan land komt.

Helaas kunnen we niet garanderen dat je website nooit (meer) gehackt wordt. De digitale wereld veranderd snel en er worden constant beveiligingsupdates uitgevoerd maar het kan altijd een keer fout gaan. Wat we wel kunnen beloven, is dat mocht het fout gaan, we dit op een zo goed en snel mogelijke manier in overleg oplossen.

Vraag je offerte aan!

Wij staan klaar om je website of webshop te onderhouden! Vul het offerteformulier in en we nemen binnen enkele werkdagen contact met je op om te starten met de website scan en een vrijblijvende offerte op te maken.


Vakantie WebBuddies

Wij zijn even offline

In verband met onze vakantie zijn we gesloten van 15 t/m 30 juni. Vanaf 3 juli staan we weer voor je klaar! Contact aanvragen en offerte aanvragen zullen vanaf 3 juli weer opgepakt worden.

Gratis hoger scoren in Google?

Dat wil jij toch ook?
Vraag het e-book nu gratis aan!

E-book hoger scoren in Google en meer gratis bezoekers ontvangen

Scoor hoger in Google

Concrete tips voor een goede start