Online marketing uitbesteden?

WebBuddies verzorgt de online marketing van je website op basis van jouw doelstellingen. Je vind ons in Leudal (Horn). 

Online marketing

Voor zzp'ers, starters en MKB

Bereik meer potentiële klanten met je website

Je website is klaar, maar de bezoekers en potentiële klanten zijn er nog niet? Een website mag wel “af” zijn, gevonden worden binnen Google is nog lang niet zo vanzelfsprekend.

Je website heeft het potentieel om 24/7 bezoekers te verwelkomen en deze te converteren tot klanten of indruk te maken zodat ze op een later tijdstip aan jou terugdenken. Daarom is gevonden worden een belangrijk onderdeel.

Bij WebBuddies zijn we er van overtuigd dat iedere website goed gevonden kan worden in de zoekmachines.  Daarom bieden we online marketing aan.

Online marketing voor jouw website

3…2…1…

Tijd om je website een boost te geven! 

Online marketing

Online marketing in het kort

Online marketing is een breed begrip. Hierbij kun je denken aan website optimalisatie, Google advertenties of backlinks maken.

Wij streven niet naar snelle winst door bijvoorbeeld Google Ads in te zetten of een dubieus snel trucje om te scoren. Wij kijken naar de lange termijn winst waar je jaren van kunt blijven profiteren. 

Dit doen we door middel van:

Technische SEO

Door middel van technische SEO monitoren we je website maandelijks en sporen we problemen op die van invloed kunnen zijn op de vindbaarheid van je website.

Een aantal voorbeelden waar we onder andere op letten:

Content creatie website

Regelmatig posten van een artikel in de vorm van een blog of kennisbank zorgt ervoor dat je niet alleen beter gevonden wordt maar ook breder.

Elk artikel bevat dankzij een zoekwoordenonderzoek relevante zoektermen waar op gezocht wordt door mensen. Hierdoor wordt je langzaam op steeds meer zoektermen zichtbaar.

Daarnaast vergroot je zo ook de kans op meer autoriteit en kans op natuurlijke backlinks.

Social media posts

Social media posts op Facebook en Instagram zijn zeer geschikt om je volgers en fans op de hoogte te houden. 

Maar het heeft nog een ander voordeel, hoewel Google weinig waarde hecht aan de hoeveelheid volgers ziet Google wel wanneer je bijvoorbeeld een link naar je website plaatst. Een link naar een artikel dat net online is dus waardevol, aangezien Google het zo ook sneller kan detecteren.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een van de oudste vormen in de marketing. Tot op vandaag is het ook nog steeds een van de meest krachtigste marketing middelen die je kunt inzetten.

Een paar voorbeelden wat je met een mailing kunt bereiken: 

Dankzij e-mailmarketing kun je dus op veel manier in contact blijven met je bestaande klanten en tegelijkertijd bij potentiële klanten vertrouwen opbouwen om een aankoop bij jou te doen.

Funnels

Funnels werken nauw samen met e-mailmarketing. Maar hoe werkt het nu precies? Laten we een bloemist als voorbeeld nemen. 

De bloemist geeft maandelijks een workshop bloemschikken maar merkt dat het soms moeilijk is om genoeg deelnemers te vinden. 

Op zijn website plaatst hij een mogelijkheid waar bezoekers een e-book kunnen downloaden hoe ze hun eigen veldboeket kunnen maken. Voor deze download dient de bezoeker zijn naam en e-mailadres in te vullen.

Zodra de aanmelding binnen is wordt automatisch de funnel in werking gesteld. Deze kan bestaan uit een aantal verschillende mails waarin de bloemist nog meer tips en trucs deelt.

In de laatste mail van de funnel wordt er het aanbod gedaan om zich in te schrijven voor de workshop.

Omdat de bezoeker nu al veel waarde heeft ontvangen en vertrouwen heeft gekregen zal deze zich sneller geneigd voelen om de workshop te doen. 

Is de funnel volledig afgerond en toch geen workshop verkocht? Zelfs dan kan de bloemist de bezoeker nog steeds bereiken met relevante acties, aanbiedingen, workshops en waardevolle informatie.

Online marketing

Je website beter vindbaar maken in Google?

Stap 1

Kennismaking

Maak een afspraak, hierin bespreken we je wensen en doelstellingen. Hierin leggen we ook al kort uit wat je van ons kan verwachten en hoe we te werk gaan.

Stap 2

Akkoord?

Akkoord met de offerte? Onderteken en retourneer deze. Wij gaan aan de slag met de voorbereiding voor de online marketing van jouw website.

Stap 3

Lanceren maar!

Alles staat klaar, nu gaan we maandelijks een aantal uur aan de slag om jouw website zo zichtbaar mogelijk te maken binnen de zoekmachines. 

Zullen we aan de slag gaan?

Hoe gaan we te werk?

We voeren de eerste keer altijd een volledige analyse uit. Zo kunnen we zien hoe het er op dat moment voor staat met de vindbaarheid.

Op basis hiervan voeren we ook een zoekwoordenonderzoek uit. Op basis van dit onderzoek stellen we een plan op voor de komende 6 maanden. 

Op basis van het onderzoek gaan we aan de slag om eventuele huidige problemen op te lossen, zoekwoorden die nu net niet goed scoren te verbeteren en aan de slag met de afgesproken werkzaamheden.

Je kan het proces in onze software volgen. Maar na 6 maanden maken we een afspraak om te kijken wat de vooruitgang is en hoe we de volgende 6 maanden inrichten.

Online marketing WebBuddies

Recensies

Wat onze klanten vinden van WebBuddies

Onze prijzen

Dit zijn vanaf prijzen. Wil je weten hoeveel je precies betaald voor jouw marketing? Maak dan een afspraak om jouw wensen en doelen te bespreken.

Basis marketing

Aanbevolen voor een goede basis
€ 110,- excl. btw per maand
 • Backlink profiel scan
 • Zoekwoordenonderzoek en advies
 • Google Analytics controle
 • Google Search Console controle
 • Google My Business controle
 • Instellen basis conversies Google Analytics
 • Technische SEO (incl. maandelijkse website scan)
 • Social media
 • Blog
 • Mailing
 • Funnel

Social media

€ 160,- excl. btw per maand
 • 4x per maand een social post op FB & Insta
 • Wij bedenken, maken en plaatsen de content
 • Een professionele uitstraling op je tijdlijn
 • Meer posts per maand in overleg

Blog

€ 220,- excl. btw per maand
 • 1x per maand een blog
 • Vooraf zoekwoordenonderzoek per blog
 • Minimaal 600 woorden en SEO geoptimaliseerd
 • Meer blogs per maand in overleg

Mailing

€ 80,- excl. btw per maand
 • 1x per maand mailing naar je maillijst
 • Aanbevolen in combinatie met een funnel
 • Aanbevolen in combinatie met een blog
 • Meer mailings per maand in overleg

Funnel

€ 275,- excl. btw eenmalig
 • 1x standaard funnel opzetten
 • Aanmaken Mailerlite account
 • Integratie met WordPress website
 • Automatische mails instellen + opmaken

WordPress websites & webshops

Wij werken onder andere voor

Online marketing uitbesteden aan WebBuddies?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of plan een afspraak in om langs te komen!

Vakantie WebBuddies

Wij zijn even offline

In verband met onze vakantie zijn we gesloten van 15 t/m 30 juni. Vanaf 3 juli staan we weer voor je klaar! Contact aanvragen en offerte aanvragen zullen vanaf 3 juli weer opgepakt worden.

Gratis hoger scoren in Google?

Dat wil jij toch ook?
Vraag het e-book nu gratis aan!

E-book hoger scoren in Google en meer gratis bezoekers ontvangen

Scoor hoger in Google

Concrete tips voor een goede start